'De oude muzikant' Ben Cramer betoonde zich een meester in het contact leggen met zijn publiek
'De oude muzikant' Ben Cramer betoonde zich een meester in het contact leggen met zijn publiek Herma Klein Kranenberg

Verrassingsconcert Ben Cramer voor bewoners hofje De Armen de Poth

28 april 2020 om 14:58 Maatschappelijk Deel je nieuws

"Oh wat is het leven mooi als de zon schijnt", zo zong Ben Cramer tijdens zijn verrassingsconcert in een zonnig hofje De Armen de Poth. Meeswingen in je eigen tuintje terwijl Ben Cramer nummers als 'De oude muzikant', 'Zai, zai, zai' en natuurlijk het alombekende 'De clown' ten gehore bracht. Een onvergetelijke ervaring voor bewoners van dit ydillisch gelegen, eeuwenoude hofje nabij de Amersfoortse binnenstad.

Hart onder de riem in tijden van Corona

Het bestuur van De Armen de Poth nam het initiatief voor dit muzikale optreden om de bewoners in deze tijden van Corona een extra hart onder de riem te steken. In samenwerking met Esther de Kort van ImprEssie werd Ben Cramer benaderd. Esther woont zelf in de Pothstraat en ze organiseert regelmatig concerten in de St. Rochuskapel van hofje De Armen de Poth. Muziek is als balsem voor de ziel. Bovendien draagt een dergelijk concert bij aan een goede onderlinge sfeer en brengt het samenhorigheid in het hofje, zo bleek maar weer tijdens dit muzikale intermezzo!

Ook in deze tijden van Corona is iedereen welkom om een kijkje in hofje De Armen de Poth te nemen. Geniet van de rust en neem de richtlijnen van het RIVM in acht. Loop liever niet langs de huisjes tijdens uw bezoek. Ook hier geldt: gepaste afstand wordt gewaardeerd.

In een zonnig hofje De Armen de Poth genoten bewoners en regenten van een feestelijk verrassingsconcert van Ben Cramer
Bewoners genoten vanuit hun eigen tuintje van het optreden van Ben Cramer
Ben Cramer zingt uit volle borst voor bewoners van hofje De Armen de Poth tijdens een verrassingsconcert
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie