Afbeelding
Luciano de Graaf

Amersfoortse vrouw gewelddadig overvallen; politie zoekt getuigen

24 april 2020 om 15:43 Misdaad

AMERSFOORT Een 29-jarige vrouw is in de nacht van donderdag 23 op vrijdag 24 april slachtoffer geworden van een gewelddadige straatroof. Het incident gebeurde rond 02.00 uur op de Wielewaalstraat in Amersfoort.

Het slachtoffer kwam die nacht thuis en had net haar scooter geparkeerd toen ze bij haar garagebox werd overvallen door twee mannen. De vrouw werd hardhandig naar de grond gewerkt en haar sieraden werden van haar lichaam getrokken. De daders reden vervolgens weg in de richting van de Wiekslag.  

SIGNALEMENT De politie heeft een signalement van de daders uitgegeven. De eerste dader is rond de 20, had zijn gezicht bedenkt en droeg zwarte kleding. Hij is tussen de 1.70 en 1.75 meter lang en heeft een mager postuur.  De tweede dader droeg zwarte bovenkleding, een grijze joggingsbroek en had tevens zijn gezicht bedekt. Beide daders zijn tussen de 1.70 en 1.75 meter lang en hebben een mager postuur. 

De politie vraagt om contact op te nemen indien mensen iets hebben gezien of tips hebben. Telefonisch contact gaat via 0900-8844. Anoniem bellen kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Tips kunnen ook worden gegeven via het tipformulier. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie