Per 21 april 2020 statutaire bestuurswisseling bij het Sociaal Fonds Amersfoort

23 april 2020 om 14:13 Maatschappelijk Deel je nieuws

Aart Veldhuizen (voorzitter), Henk Pullen( ontwikkelfonds) en Florens Booij (overbruggingsfonds) zullen na zes jaar aftreden. Alle drie zijn zij al vanaf de oprichting nauw betrokken geweest bij het Sociaal Fonds Amersfoort en hebben een bijzondere en actieve bijdrage geleverd.

De vertrekkende bestuursleden worden direct op gevolgd door drie nieuwe bestuursleden:
Hennie Vleugel, die vanaf de oprichting bij het fonds betrokken is als adviseur, is door het bestuur bereid gevonden aan te treden als voorzitter. Hiermee is er een waardig opvolger voor Aart Veldhuizen. Hennie is bekend binnen het Sociaal Domein en zal voor velen een bekend gezicht zijn.

Tjark Kamp gaat Henk Pullen opvolgen voor de werkzaamheden in het ontwikkelfonds. Tjark is al enige jaren ondernemer en heeft de laatste ruim 25 jaar als Chef de Mission van teweegbrengen.nl gewerkt bij onder meer onderwijsinstellingen, gemeentes, zorginstellingen en bedrijfsleven. 

Voor het overbruggingsfonds is Peter Liebeton de opvolger van Florens Booij. Peter is werkzaam als Bedrijfshoofd Credit Risk Management bij de Volksbank en sociaal betrokken Amersfoorter.

De komende periode worden er kennismakingsgesprekken gepland met Tjark en Peter zodat 'het veld' hen kan leren kennen. Mocht u een afspraak willen met Tjark, Peter of Hennie dan kunt u contact opnemen met Merlijn Deijmann, coördinator Sociaal Fonds Amersfoort via  coordinator@sociaalfondsamersfoort.nl, zij brengt u dan met elkaar in contact.  

Per 21 april 2020 bestaat het bestuur van het Sociaal Fonds Amersfoort uit de volgende bestuursleden: 

Hennie Vleugel (Voorzitter)
Gert van den Berg (Penningmeester)
Christien Kuysters (Secretaris)
Peter Liebeton (Overbruggingsfonds)
Tjark Kamp (Ontwikkelfonds)

Met de nieuwe bestuursleden is wederom een goede dynamiek gevonden en daarmee blijft Sociaal Fonds Amersfoort voor Amersfoort waardevolle nieuwe initiatieven gericht op armoede bestrijding en armoede preventie steunen.

Nieuwe initiatieven zijn zeer welkom om een aanvraag in te dienen en hierover in gesprek te gaan met het bestuur. Informatie hierover kunt u vinden op:  sociaalfondsamersfoort.nl/ontwikkelfonds/informatie-ontwikkelfonds

Het nieuwe bestuur wil Aart, Henk en Florens bedanken voor hun inzet en bijdrage aan het Sociaal Fonds Amersfoort en voor wat SFA mede door hun bijdrage heeft kunnen realiseren voor kwetsbare bewoners in Amersfoort.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie