carolina Martina/ Miss Beauty of Utrecht 2020
carolina Martina/ Miss Beauty of Utrecht 2020 Jorge Martina

Finaliste Miss Beauty of Utrecht 2020

10 april 2020 om 14:55 Column Deel je nieuws

Finaliste Miss Beauty Of Utrecht 2020

 

Allereerst wil ik mezelf aan jullie voorstellen. Ik ben Carolina Martina 20 jaar oud en woon in Amersfoort/Vathorst. Ik doe mee aan de Missverkiezingen van Miss Beauty of Utrecht 2020. De finale wordt gehouden op 2 juli in theater de Lampegiet in Veenendaal. 

 

In eerste instantie had ik zelf nooit gedacht om hier aan mee te doen, omdat ik best een onzeker meisje ben. Maar toen een vriendin van mij vorig jaar ook een van de finaliste was van Miss Beauty of Utrecht en mij vertelde dat ik mee moest doen dus zei mij soort van gescout had hiervoor. Dacht ik waarop ook niet dit is misschien wel een goede stap voor mij. Toen ik te horen kreeg dat ik door was naar de finale kon ik dat bijna niet geloven. Ik had dat totaal niet zien aankomen omdat het bij mij soms aan wat zelfvertrouwen ontbreekt. 

 

Dit Miss traject waar ik nu inzit gaat niet alleen maar om het hebben van de perfecte maat en het gaat niet om het ideale plaatje bij een missverkiezing het gaat erom om wie jij bent als persoon en wat jij wil meegeven aan een ander is veel meer waard. Het heeft erbij voor gezorgd dat je van jezelf weet te houden en dat je mooi bent op je eigen manier. Het maakt niet uit hoe andere over je denken en al krijg je negatieve reacties dat is vaak uit jaloezie. In dit Miss Traject leer je daar heel veel over en je leert vooral om zelf sterker in je schoenen te staan en zelf als persoon te groeien. Dat is heel veel waard

 

Nadat ik zelf een depressie heb gehad en nu eindelijk van mij zelf ben gaan houden. Is dit Miss Traject ook voor mij om mijzelf aan de buitenwereld te laten zien dat ik er wel mag zijn en dat niet alles wat je van de buitenkant kan zien ook van binnen zo is. Ieder.. heeft zijn kruisje. Dus dit Miss Traject geeft mij alleen meer veel energie en zoveel self love.

 

In het Miss Traject houden wij ons ook bezig met het inzamelen van geld voor de Linda Foundation. Dat geld wat we ophalen gaan naar Nederlandse gezinnen die Financieel in nood zitten. Daarnaast houden wij ons nu i.v.m ook bezig met de ouderen en zorgen wij ervoor dat zij in deze zware tijden er niet alleen voor staan door langs je opa en oma te gaan op een afstand of ze te bellen via video call of je kan schrijfmaatje worden met ouderen zodat ze iemand hebben om mee te praten en er zo niet

 

Daarnaast zit ik nu in mijn laatste jaar van mijn MBO 4 evenementen opleiding en ben ik bezig met mijn eindstage. Ik ben zelf veel bezig met sporten en wil hierna daarom ook graag de studie Sportkunde in Zwolle gaan volgen. Als ik sport voel ik mij lekker in mijn vel zitten en gezond. Daar haal ik zoveel motivatie uit.

 

P.s in de bijlage zie je de foto’s 

 

Alvast bedankt!

 

Met vriendelijke groet,

 

Carolina Martina.

carolina Martina/ Miss Beauty of Utrecht 2020
carolina Martina/ Miss Beauty of Utrecht 2020
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie