Afbeelding
Bristol

Bristol heropent Amersfoorts filiaal

8 april 2020 om 09:22 Corona

AMERSFOORT Schoenen- en kledingzaak Bristol opende woensdag 8 april 57 van de 108 filialen in Nederland met aangepaste openingstijden en aangescherpte maatregelen, waaronder die aan de Grote Haag 37 in Amersfoort. De afgelopen weken zijn de noodzakelijke aanpassingen in de winkels gedaan, 'waardoor Bristol de veiligheid en gezondheid van klanten en medewerkers bewaakt'. 

,,Door de maatregelen die wij hebben genomen in de filialen, kunnen wij op een verantwoorde manier open blijven en voor een veilige werkomgeving voor onze medewerkers zorgen. We hebben bewust een selectie gemaakt van filialen die in de periferie en dorpen liggen om te heropenen, zodat we niet stimuleren om naar stadscentra te komen. Overigens vragen wij onze klanten om zoveel mogelijk online te winkelen en alleen naar onze filialen te komen voor noodzakelijke producten", legt Elise Vanaudenhove, CEO bij Bristol uit.

De intentie om de komende weken meer winkels te openen is er bij het familiebedrijf, maar hangt nauw samen met de ontwikkelingen die elkaar snel opvolgen in Nederland.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie