Het practicum: een StadsLAB033 activiteit.
Het practicum: een StadsLAB033 activiteit. R. van Rootselaar

StadsLAB033 sluit noodgedwongen de deuren

7 april 2020 om 15:59 Zakelijk

AMERSFOORT Na zeven jaar een vaste naam te zijn geweest in Amersfoort, is afgelopen week het 'pijnlijke' besluit gekomen om coöperatie StadsLAB033 te sluiten. De laatste twee jaar is volgens de organisatie veel tijd en energie gestoken in het financieel gezond krijgen van StadsLAB033: ,,In kleine stappen zijn hier successen in geboekt", schrijft de organisatie.

Onlangs moest StadsLAB033 haar fysieke werkplekken sluiten vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus. ,,Door de financiële gevolgen die dit met zich meebrengt, zien wij geen mogelijkheden meer voor de nabije toekomst."

,,Afgelopen jaren hebben wij ons met ondersteuning van veel verschillende enthousiaste vrijwilligers, samenwerkingspartners, studenten en leden ingezet voor sociale innovatie. Wij bedanken iedereen voor het vertrouwen in StadsLAB033 en de fijne samenwerkingen."

Ramon van Rootselaar zet zich op dit moment in voor een goede afwikkeling van de Coöperatie StadsLAB033, voor vragen of opmerkingen over de sluiting: ramon@stadslab033.nl.

StadsLAB033 wilde bijdragen aan een mooiere wereld, in evenwicht is tussen mens, dier en natuur: ,,De missie van StadsLAB033 is om een bijdrage te leveren aan sociale innovatie vanuit een faciliterende rol richting sociale innovators, overheid, bedrijfsleven en burgers met ideeën of initiatieven rond sociale innovatie."

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie