Afbeelding
Printscreen videoclip

Ginger brengt ontroerend nummer uit: 'Alles komt goed'

29 maart 2020 om 16:00 Corona Coronavirus

AMERSFOORT 'Alles komt goed', met die boodschap wil Jorn Wilderman de Nederlanders een steuntje in de rug geven. De rapper, beter bekend als Ginger, heeft samen met Bibi Espina in een week het nummer '#alleskomtgoed' gerealiseerd. ,,We schreven het nummer vóór de coronacrisis, maar door de ontwikkelingen kreeg het natuurlijk een totaal andere lading."

door Jeroen van der Veer

In de videoclip zijn diverse Amersfoorters te zien. Zij stuurden het tweetal video's van Facetime-gesprekken en deze zijn vakkundig in de videoclip gemonteerd. ,,We merkten dat mensen om ons heen bang en onzeker werden, en terecht natuurlijk. Het is super heftig en ingrijpend wat er nu gebeurd", aldus de Amersfoorter. ,,Maar we moeten ons koppie niet laten hangen." 

Saamhorigheid is volgens Wilderman het sleutelwoord en dat bleek ook zo bij het maken van de videoclip. Mensen stuurden massaal beelden en ideeën in. ,,We hadden maar kort de tijd, dus we hebben mensen gelijk gevraagd mee te helpen. We hebben met iedereen dag en nacht gewerkt, maar heel tof om te zien dat we echt samen met fans en familie zoiets hebben neergezet."

Samen met Espina werd het nummer ingezongen en sinds donderdagavond 20.00 uur voor iedereen te beluisteren. ,,Wij zijn natuurlijk geen artsen, maar misschien kunnen we zo ook ons steentje bijdragen. Dit is helaas de werkelijkheid en alleen samen slaan we ons er doorheen. Ik hoop dat het mensen een hart onder de riem zal steken in de komende periode waarin we het samen moeten gaan doen en waarmaken. Deze is met jullie, door jullie en voor jullie", sluit de rapper af.

Zie hier de videoclip met daarin enkele Amersfoorters: klik hier.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie