Afbeelding
Campings

3 mooie campings in de buurt van Amersfoort

18 maart 2020 om 17:13 Partnercontent

In de buurt van Amersfoort liggen een aantal prachtige campings waar je naartoe zou kunnen gaan voor een vakantie of een weekendje weg. Als je dan met de caravan gaat dan is het natuurlijk verstandig om een caravanverzekering af te sluiten. Je camper verzekeren is tevens aan te raden, want je weet maar nooit wat er gebeurt op vakantie. Zo kun je alsnog gerust op vakantie naar één van de volgende campings.

Camping de Hertshoorn
In het pittoreske dorpje Garderen vind je Camping de Hertshoorn. Het is een kindvriendelijke camping dat veel inspiratie heeft genomen van parken bij het aanleggen. Bovendien vind je de camping op de Veluwe, dus het is hier heerlijk om veel buiten te zijn. Met name in de zomer valt er veel te beleven op deze camping. Zo is er dan een recreatieteam, terwijl de kinderen zich ook kunnen vermaken bij de vele speeltuinen van Camping de Hertshoorn. Als je van plan bent hier naartoe te gaan dan is het goed om te weten dat de hond niet mee mag. De camping is namelijk geheel hondvrij.

Recreatiepark de Paalberg
Recreatiepark de Paalberg is in 2019 weer uitgeroepen tot Best Camping. Dit houdt in dat de ANWB ze als zeer goed heeft beoordeeld. Dat is zeker een knappe prestatie, want het is aan maar 49 campings in Nederland toegekend. De Paalberg heeft het dan ook verdiend, want het is een schitterende camping op de Veluwe. Om precies te zijn ligt de camping in Ermelo en heeft het maar liefst 213 kampeerplaatsen. Bovendien is het autovrij zodat kinderen een veilig terrein hebben om te spelen.

Allurepark Laag Kanje
Allurepark Laag Kanje is een grote camping met maar liefst 487 plaatsen. Volgens de ANWB is het ideaal voor campers. De ANWB heeft het bovendien een score van 4 sterren gekregen na inspectie. Een pluspunt van Allurepark Laag Kanje is dat het dichtbij een meer ligt waar je kunt zwemmen. Bij dit meer zit bovendien een strand om te zonnen. Daarnaast ligt er op het terrein van de camping een kinderboerderij die bezocht kan worden. Ook bij Allurepark Laag Kanje zijn honden nooit toegestaan. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie