Logo Utrechts Landschap
Logo Utrechts Landschap Utrechts Landschap

Word vrijwilliger bij het Utrechts Landschap, locatie Heerlijkheid Stoutenburg!

15 maart 2020 om 14:24 Natuur en milieu Deel je nieuws

Utrechts Landschap heeft ruim 600 vrijwilligers die actief zijn op en in allerlei gebieden.  Zij werken in onze informatiecentra, begeleiden excursies en organiseren tentoonstellingen, lezingen, evenementen en kinderactiviteiten. Vrijwillig molenaars laten de molens draaien. Het promoteam informeert publiek over onze activiteiten en werft Beschermers (donateurs).  Zo nu en dan is er een plek vacant of komt er een nieuwe vacature bij. Kijk hieronder of er een functie voor u bij zit.

Omdat alle groepen lokaal zijn georganiseerd, zijn de meeste vrijwilligers actief in hun eigen woonomgeving. De stichting heeft veel te danken aan haar vrijwilligers. Zonder de enorme inzet van deze mensen zouden veel activiteiten niet mogelijk zijn.

In en rond koetshuis Stoutenburg, Stoutenburgerlaan 4 in Stoutenburg (Leusden)  worden allerhande vrijwilligersactiviteiten uitgevoerd. Je kunt hierbij denken aan informatie geven in het infocentrum, bezoekers rondleiden, (kinder)activiteiten bedenken en uitvoeren, werken in de natuur. De vrijwilligersactiviteiten worden aangestuurd door de commissie Amersfoort, bestaande uit voorzitter, penningmeester, secretaris en coördinatoren.

De functie van secretaris is onlangs vrijgekomen. De secretaris is de schakel tussen de werkorganisatie van Utrechts Landschap en het vrijwilligersteam. 

Verder zoeken wij nog een vrijwilliger kinderactiviteiten.

Door het jaar heen bruist het van de activiteiten die door het activiteitenteam worden georganiseerd. Je kunt hierbij denken aan een bijen-en vlinderdag, een speurtocht of vogelvoerhangers maken met kinderen. In het team is plaats voor nieuwe, enthousiaste collega’s.

Meer informatie over deze functies (of andere vrijwilligersfuncties) leest u op de website: https://www.utrechtslandschap.nl/word-vrijwilliger

Heeft u belangstelling voor vrijwilligerswerk bij Utrechts Landschap, locatie Stoutenburg? Stuur dan een e-mail naar koetshuisstoutenburg@gmail.com onder vermelding van vacature secretaris of vrijwilliger kinderactiviteiten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie