Afbeelding
Ewerdt Heideman

Drukke biljartavond bij 't Houteveen

13 maart 2020 om 21:02 Overig

AMERSFOORT ,,Enthousiast Biljarten, daar gaat het om een leuke verbinding hebben", zei Chris Steijger van Biljartclub 't Houteveen donderdagavond. Niet minder dan de veelvoudig Wereld- en Europees kampioen Biljarten Therese Klompenhouwer uit Nijkerk kwam de opening verrichten. Uiteraard liet zij zien wat biljarten is. En zij bleef tot laat in de avond om de deelnemers vrijblijvend van adviezen te voorzien. 

Ze waardeerde de opkomst die ze niet had zien aankomen. Ze verzorgde de opening op een creatieve manier, door even een paar balletjes te rollen om mensen positief jaloers te maken en alvast geprikkeld te raken voor het toernooi. Ze was acht toen ze begon in het café van haar vader.

De Hooglanderveense Biljartvereniging 't Houteveen is vorig jaar met het biljart verhuisd van Eetcafé 't Houteveen naar dorpshuis De Dissel. Mede dankzij financiële steun van de Vrienden van Hooglanderveen kon er een tweede biljart geplaatst worden. Dit was mede de kans om een uitgebreid GP Toernooi 'Tien over Rood' te organiseren. Jong en oud, man/vrouw kon zich inschrijven.

Door Ewerdt Heideman in samenwerking met Smulders Audiovisueel.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie