Verteller Louise Wandelaar neemt je mee door de geschiedenis van Amersfoort
Verteller Louise Wandelaar neemt je mee door de geschiedenis van Amersfoort StoryTrail.nl / Rachel de Liefde

StoryTrail stadswandeling Amersfoort op zondag 5 april: Beleef de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis

10 maart 2020 om 13:53 Activiteiten Deel je nieuws

Op zondagmiddag 5 april vertelt Louise Wandelaar van theatergezelschap Stadsavonturen de mooiste en spannendste verhalen uit de geschiedenis van Amersfoort. Tijdens de StoryTrail stadswandeling neemt zij haar publiek mee naar het diepe donkere stadsverleden.    

 

Een Amersfoortse stadswandeling met Louise Wandelaar is een bijzondere belevenis. Verhalen die de mensen elkaar al eeuwenlang hebben doorverteld, brengt zij op meeslepende wijze tot leven. Je komt terecht in een stad vol prachtige sagen en legenden over liefde, strijdlust, vernuft en opofferingsgezindheid. Je ontmoet deftige notabelen, gemene boeven, huiveringwekkende spoken én natuurlijk de legendarische Keitrekkers. Slenter door straten en stegen, verdwaal in lang vervlogen stadsverhalen en bewonder de helden van vroeger… De StoryTrail stadswandeling Amersfoort is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.      

 

De StoryTrail stadswandeling Amersfoort begint op zondag 5 april 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/amersfoort. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie