Hitmusical ‘Kinky Boots’ komt naar Flint

10 maart 2020 om 10:17 Podiumkunsten Deel je nieuws

‘Kinky Boots’ is van dinsdag 31 maart tot en met donderdag 2 april te zien in Flint. Het is de grootste reizende musical dit seizoen. ‘Kinky Boots’ is wereldwijd al vele malen onderscheiden. Ook de Nederlandse productie werd onlangs bekroond met twee Musical Awards. Hoofdrollen zijn voor Vajèn van den Bosch, Naidjim Severina, Jonathan Demoor en Musical Award-winnaar Dennis Willekens.

‘Kinky Boots’ is na o.a. ‘My Fair Lady’ en ‘Evita’ de volgende in een reeks succesvolle musicals van producent De Graaf & Cornelissen Entertainment.

Awards
Sinds de wereldpremière in april 2013 speelde ‘Kinky Boots’ 6 jaar onafgebroken op Broadway en won zes Tony Awards voor onder andere de Beste Musical en Beste Muziek. Op het Londense West End won deze musical drie Olivier Awards, waaronder voor Beste Nieuwe Musical. Ook volgden succesvolle producties in o.a. Londen, Australië, Duitsland en Japan.

‘Kinky Boots’ is gebaseerd op de Britse film uit 2005. Schrijver/acteur Harvey Fierstein bewerkte het verhaal en popicoon Cyndi Lauper schreef liedteksten en muziek. Voor haar was het de eerste keer dat ze een musical schreef.

Stevige stiletto’s
Als de schoenenfabriek van Charlie het roer niet drastisch omgooit, gaat het familiebedrijf failliet. Samen met de excentrieke entertainer Lola slaat hij de handen ineen voor een reeks stevige stiletto's die de wereld nooit eerder zag. Maar hoe krijg je alle medewerkers (en je verloofde!) enthousiast voor deze nieuwe koers en de flamboyante, nieuwe collega?

Kaarten
Kaarten voor Flint zijn 24 uur per dag op www.flint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4 229 229.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie