Theaterkoor Voice Box
Theaterkoor Voice Box Gerard Kamp Fotografie

Bij Theaterkoor Voice Box telt alles

8 maart 2020 om 11:00 Muziek Deel je nieuws

Het is weer zover: de jaarlijkse grote voorstelling van Theaterkoor Voice Box komt er weer aan. En als we goed hebben geteld, bestaat het koor dit jaar 33 jaar. Toch leuk, in onze 033-stad! We trekken het niet zo ver door dat we ook 33 nummers ten gehore gaan brengen, maar reken maar dat er veel geteld gaat worden. Getallen zijn dit jaar leidend in onze voorstelling, zoals het ook in onze levens steeds belangrijker lijkt te worden. “Meters maken! “ “Meten is weten!” “Wat is je BurgerServiceNummer?” “Vul hier je telefoonnummer in”… Maar we zijn meer dan een nummer!

We zijn de denkers, de doeners, de voelers. Alleen is dat niks, maar samen kan je tot prachtige creatieve oplossingen komen. Zoals bijvoorbeeld hoe je over getallen toch een leuke, verrassende en vervreemdende voorstelling kan maken. Kom je het keuren? Mag alleen met 5 sterren, eigenlijk.

Dit jaar treedt Voice Box in het walhalla van de cijfers: de middelbare school. We zijn te gast bij ’t Atrium aan de Paladijnenweg 611 te Amersfoort. Op de geniale datum 04-04-2020 om 15:05 en om 20:02. Kaarten kosten 17,50 aan de deur, 15 euro in de voorverkoop. Check www.voicebox.nl voor alle informatie.

Mocht je het nou allemaal goedkeuren en ons een dikke 10 geven, dan hebben wij een vraag voor jou: zou je het aan durven om te komen helpen om het een 11 te laten worden? Kom je bij ons zingen? Op 14-04-2020 hebben wij een open repetitieavond, waar je van harte welkom bent om een keer te ervaren hoe het is!
 

Logo Voice Box
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie