Meiden van LOS
Meiden van LOS Eva Broekema

Meiden van LOS te zien op de planken in Flint

2 maart 2020 om 11:31 Podiumkunsten Deel je nieuws

Op vrijdag 13 maart zijn de Meiden van LOS met hun vijfde voorstelling te zien in Flint. Een goudeerlijke show over de strubbelingen van de moderne vrouw, waar in hoog tempo liedjes en sketches worden gebracht.

Dookje Engelhard, Kim de Fuijk, Vivianne van den Boom en Femke Vernij zijn terug. De Meiden van LOS willen, zoals vrijwel iedereen, wel de lusten maar niet de lasten van het leven. Maar helaas, deze zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden: geen wilde stap-avond zonder de kater, geen goede baan zonder de stress, geen kind zonder de zorgen, geen relatie zonder de ruzies.. Ja, de meiden kunnen nog wel even doorgaan en dat doen ze dan ook uitgebreid in deze voorstelling. In ‘Lusten en Lasten’ fantaseren ze er lustig op los en nemen geen blad voor de mond.

In een ongekend tempo volgen liedjes en sketches elkaar op in deze goudeerlijke voorstelling over de keerzijde van de medaille. Hoe vind je balans in de zoektocht naar perfectie? You only live once, dus maak er het beste van. Maak het perfect! Een dag geen perfectie is een dag die verloren is. Of toch niet? De meiden komen erachter dat het leven best lastig is.

Kaarten
Kaarten voor ‘Lusten en Lasten’ zijn 24 uur per dag op www.flint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4229 229.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie