Stuurkracht fiets trektocht
Stuurkracht fiets trektocht Hellen Keuken

Informatieavond Stuurkracht grensverleggend fietsen

2 maart 2020 om 09:03 Rubrieken Deel je nieuws

Inspiratieavond ‘Stuurkracht grensverleggend fietsen’

 

Heb jij een chronische aandoening of beperking? Wil jij vertrouwen in eigen lijf herwinnen en je grenzen verleggen? Dan is Stuurkracht wellicht iets voor jou. 22 Maart a.s. trappen we af met een nieuw fietsseizoen en er is plaats voor nieuwe deelnemers.

 

Stuurkracht trekt langdurig met mensen op. Binnen een jaarprogramma -van maart t/m oktober- kunnen deelnemers meefietsen met dagtochten, een fietsweekend of een fietstrektocht. Laagdrempelig, zodat iedereen kan aansluiten op eigen niveau.

 

De Amersfoortse Mary Hogenkamp, zelf chronisch patiënt en initiator van Stuurkracht, fietst sinds 2012 lange afstandstochten in Europa. Het zijn transformerende tochten gebleken: van ziek naar weer zin in het leven! Middels Stuurkracht deelt zij haar ervaringen met anderen. Stap op, fiets mee en overwin jezelf!

 

Op 10 maart a.s. van 20-21 uur is er een informatie- en inspiratieavond gepland bij Lijf & Visie, Koningsweg 4 in Soest. Vanaf 19.45 uur staan koffie en thee klaar. Aanmelden kan door vóór 5 maart een e-mail te sturen naar soest@lijfenvisie.nl. Voor meer informatie zie ook de website stuurkracht.org. Van harte welkom. Gun jezelf dé fietservaring die jou de regie teruggeeft! 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie