Marvin Brandon en Clark Boyé in een oefeningen tijdens de Mixed Fight Workout
Marvin Brandon en Clark Boyé in een oefeningen tijdens de Mixed Fight Workout Hessel van den Hoek

Fit worden doe je samen

29 februari 2020 om 12:43 Overig Deel je nieuws

‘Het mooist vind ik het als mensen zich over zichzelf verbazen. Dat ze opeens iets kunnen waar ze voor hebben getraind. Dan is mijn doel geslaagd.’ Aan het woord is Marvin Brandon van BuddyFit. Hij en zijn zakelijk partner Clark Boyé bieden sinds kort vanaf hun locatie in Schothorst hun trainingen aan: in kleine groepen of individueel. Ze bieden Yoga, Mixed Fight Workout, Outdoor Bootcamp en Personal training naar het doel dat je zelf voor ogen hebt.

De zoveelste sportschool in Amersfoort? Toch niet, want sporten gebeurt in kleine groepen zowel binnen als buiten in de natuur. ‘BuddyFit staat voor persoonlijke aandacht, het geven van energie en oog voor details in je techniek. Wij zijn een sportstudio die bedoeld is om klein en persoonlijk te blijven. Zo creëren we een fijne omgeving waar je samen met anderen aan je fitheid kan werken’, stelt Brandon.

Brandon en Boyé kennen elkaar van jongs af aan en zaten als vijftienjarigen op dezelfde karateclub. Tot Clark op hoog niveau ging dansen (hiphop) en Marvin de vechtsport verder ontdekte. Uit het oog zijn de twee Amersfoorters elkaar nooit verloren. Met hun jarenlange ervaring als trainers was de stap logisch om nu samen een sportbedrijf te gaan runnen.

Maar wel op hun manier: op maat gesneden trainingen, één-op-één of in kleine groepen. ‘Zodat we deelnemers de aandacht kunnen geven die ze verdienen. Je let op de juiste techniek, voorkomt blessures en bouwt echt iets op, op je eigen niveau.’ Hij legt uit: ‘Een Squat-beweging (door je knieën buigen met een rechte rug, red.) is voor elk mens anders, afhankelijk van je eigen mobiliteit. De algemene regels gaan niet voor iedereen op. Daar moet je als trainer oog voor hebben.’ Dat Brandon hier waarde aan hecht is niet zo vreemd: Over een jaar is hij afgestudeerd fysiotherapeut.

Personal training bestaat uit twaalf weken waarin je naar een eigen doel toewerkt. ‘In deze periode kan je lichaam wennen aan de trainingsbelasting en toe werken naar het gewenste eind resultaat’ verklaart Brandon. En als dat naar meer smaakt, bepaal je samen met de trainers een volgende doel.

Nieuwsgierig? Ervaar de trainingen tijdens de BuddyFit Experience day op zondag 15 maart aan de nieuwe locatie aan de Zielhorsterweg 51, tegenover station Schothorst. Van 10.00 uur tot 13.00 uur, gratis parkeren mogelijk. Wel even opgeven via www.ptbuddyfit.nl/experience-day

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie