Expositie Hadewijch Ouwendijk en Nico van Vliet in Pieters & Bloklands

27 februari 2020 om 20:04 Kunst Deel je nieuws

Het werk van Hadewijch Ouwendijk is sterk geïnspireerd door heldere beelden uit haar directe omgeving. Markante indrukken en een levendige aardse buitenwereld worden dikwijls gekleurd door een poëtische gevoelswereld. Zij schildert direct met paletmes en olieverf op doek en gaat veelal uit van de natuur.

De inspiratiebronnen van Nico van Vliet zijn zowel het natuurlijke als het stedelijke landschap. Door gebruik te maken van licht en ritmische gelaagdheid wordt een ruimte gesuggereerd die uitnodigt het beeld binnen te gaan en dit op eigen wijze te ervaren.

De expositiecommissie van Sint Pieters en Bloklands Gasthuis locatie Davidshof biedt Amersfoortse kunstenaars een podium om hun kunst aan andere Amersfoorters te laten zien. Voor contact en nadere inlichtingen kunt u bellen naar 06-42010302.

De expositie van beide Amersfoortse kunstenaars is van 5 maart tot en met 9 april 2020 te zien in Pieters & Bloklands Gasthuis, Achter Davidshof 1 in Amersfoort.
Toegangstijden: doordeweeks van 11.00 - 17.00u en in het weekend van 11.00 - 15.00u. Speciaal op zondag 29 maart is de expositieruimte geopend van 11.00 - 17.00u en zijn beide kunstenaars aanwezig om hun werken nader toe te lichten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie