De cover van de verhalenbundel
De cover van de verhalenbundel Droomvallei Uitgeverij

Kaarten voor vrijlaten van een aangespoelde zeehond verloot

25 februari 2020 om 17:22 Uitderegio Deel je nieuws

Titia Schut, woonachtig in Amersfoort, is dol op schrijven. Zij was een van de vijftien schrijvers die in november 2019 Aangespoelde verhalen uitbracht, een verhalenbundel met 15 verhalen die zich afspelen op de Waddeneilanden. Een gedeelte van de opbrengst van elke verkochte bundel doneerden zij aan een goed doel, het Zeehondencentrum Pieterburen. Op de voorkant van de bundel staan niet voor niets twee zeehonden.

In April is het zo ver: ze gaan twee geadopteerde en inmiddels gezonde zeehonden vrijlaten. En het goede nieuws is: jij kunt dan ook mee! De schrijvers verloten namelijk onder hun lezers twee keer twee tickets op de vrijlaatboot. We varen dan naar een zandplaat, waar je van dichtbij de vrijlating van twee zeehonden meemaakt. Een van de auteurs laat de door hen exclusief geadopteerde zeehond Theo vrij. En een van de winnaars mag de lezerszeehond vrijlaten door de kist te openen. Wil jij dat zijn? Doe dan mee met de winactie!

Meedoen kan door een exemplaar van Aangespoelde Verhalen te kopen en je voor-en achternaam en het telefoonnummer of emailadres waarop je bereikbaar bent te mailen naar: winactieAV@outlook.com. Als je er voor kiest om ons facebookbericht te delen op social-media, wordt je naam twee keer opgenomen in de loting en maak je dus dubbel kans. Plaats dan X2 achter je voor-en achternaam in het onderwerp van je e-mailbericht.

Een bijzondere gebeurtenis, inclusief meet & greet met een aantal auteurs van Aangespoelde verhalen! Ook een mooie gelegenheid om je verhalenbundel te laten signeren door de aanwezige schrijvers.

De verhalenbundel Aangespoelde Verhalen is te koop via Droomvallei Uitgeverij, bol.com en elke (online) boekhandel.

Kijk voor meer achtergrondinformatie over de bundel en de zeehonden op www.aangespoeldeverhalen.wordpress.com

en voor de voorwaarden van deze actie op:

https://aangespoeldeverhalen.wordpress.com/voorwaarden-winactie/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie