Trainen bij De Voetbalschool
Trainen bij De Voetbalschool W. Strijland

De Voetbalschool start weer met de voorjaarstrainingen

24 februari 2020 om 12:24 Voetbal Deel je nieuws

Vanaf vrijdag 13 maart start De Voetbalschool/Keeperschool weer met de wekelijkse techniek- en keeperstrainingen, bij Amsvorde, ASC Nieuwland, VV Hoogland en VVZA. 

Afhankelijk van de locatie zijn de trainingen op vrijdagmiddag (Amsvorde, Hoogland en VVZA) of op zondagochtend (ASC Nieuwland). De precieze trainingsdata en tijden zijn te vinden op de website van De Voetbalschool (www.devoetbalschool.nl).

Tijdens de 10 trainingen zullen de deelnemers trainen onder begeleiding van professionele trainers, volgens de Total Soccer Method. De keepers worden getraind door profkeeper Menno Heus en zijn trainersteam. Door middel van gerichte techniek- en keepers trainingen, met veel individuele aandacht zullen de kinderen extra vaardigheden worden bijgebracht. Uiteraard allemaal in combinatie met veel plezier.

De trainingen bij De Voetbalschool/Keeperschool zijn niet alleen opengesteld voor leden van de desbetreffende vereniging, maar ook andere kinderen, aan een club gebonden of niet, kunnen zich inschrijven.

Wil jij ook trainen onder begeleiding van professionele trainers? Schrijf je dan snel in! De afgelopen sessie trainden er meer dan 100 kinderen bij De Voetbalschool, ook nu is er maar beperkt plek, dus wacht niet te lang met inschrijven! VOL = VOL!

Voor meer informatie kan je ook altijd terecht bij:
Dennis Been
dennis@devoetbalschool.nl
06-50963781

Wist je dat?
Je in de vakanties ook altijd bij De Voetbalschool kan komen voetballen. Kijk voor meer informatie op www.devoetbalschool.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie