Inloop scheidingvragen breidt uit met tweede locatie

20 februari 2020 om 12:22 Maatschappelijk Deel je nieuws

Indebuurt033 biedt al een lange tijd een inloopspreekuur voor scheidingvragen. Tot nu toe was de inloop op één locatie, de Bron in Vathorst. Nu is er ook een inloop voor scheidingvragen in Soesterkwartier, in de Informatiewinkel van Indebuurt033. Alle inwoners van Amersfoort kunnen hier gratis terecht met vragen rond scheiding. Op 12 maart as. is de officiële opening.

Hulp bij scheidingsvragen

Een scheiding is een heftige gebeurtenis. Wat komt erbij kijken als je gaat scheiden? Hoe kun je als ouders je kinderen helpen om te gaan met een scheiding? Hoe zit het met wonen en geldzaken? Met deze en andere vragen kun je terecht bij het inloopspreekuur. Het inloopspreekuur wordt in Amersfoort goed bezocht en breidt om die reden uit met een tweede locatie, zodat nog meer mensen de ondersteuning kunnen krijgen die ze nodig hebben.

Professionele ondersteuning

Tijdens de inloop is er professionele ondersteuning aanwezig, van maatschappelijk dienstverleners, een kinderwerker en een sociaal juridisch dienstverlener en kun je terecht voor informatie, advies en ondersteuning. Voor scheidingvragen en –ondersteuning werken we nauw samen met de wijkteams en Humanitas en andere organisaties. Is mediation nodig? Ook dan kun je bij Indebuurt033 terecht.

Praktische informatie

De inloopspreekuren voor scheidingvragen zijn wekelijks geopend op: 

Maandagmiddag van 13:30 – 15:30 uur
De Bron (ruimte tienercentrum), Oceaan 12 in Vathorst, Amersfoort.

Donderdagmiddag van 13:30 en 15:30 uur 
Informatiewinkel Soesterkwartier, Drentsestraat 14 in Soesterkwartier, Amersfoort.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Indebuurt033, via 033 – 204 86 77 of stuur een mail naar infoscheidingvragen@indebuurt033.nl 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie