Jon van Eerd te zien in Flint met hilarische komedie ‘Herrie in de Keuken’

19 februari 2020 om 14:02 Podiumkunsten Deel je nieuws

Op woensdag 18 maart is Jon van Eerd te zien in Flint met zijn nieuwe komedie ‘Herrie in de Keuken’. Krank- en dubbelzinnig spelen zes acteurs meer dan twintig rollen en vliegen de petten, snorren en pruiken door het theater.

Als eigenaar van een noodlijdende snackbar proberen Harrie en zijn compagnon hun armzalige frietjes, ballen gehakt en loempia’s aan de man te brengen. Het ziet ernaar uit dat ze hun laatste bal hebben gedraaid, maar de zon begint te schijnen als de valse eigenaresse van de aangrenzende tattooshop een oplossing biedt. Met haar ‘ingrediënten’ kan Harrie zijn snacks veel goedkoper aanbieden. Als de Keuringsdienst van Waren zich meldt voor een controle, vrees Harrie dat zijn illegale praktijken aan het licht komen. Maar dan doet hij een schrikbarende ontdekking!

Met zijn dolkomische en impulsieve, eigenwijze karakter zet Harrie Vermeulen de ene domme stap na de andere. Scherp en snel, flitsend en fel. Iedere keer weer zit hij tot aan de nek in de hilarische problemen die alleen maar groter en gekker worden en iedereen tureluurs maken. Naast Jon van Eerd zijn Arie Cupé, Joey Schalker, Anne Lamsvelt en Liss Walravens te zien.

Kaarten
Kaarten voor ‘Herrie in de Keuken’ zijn 24 uur per dag op www.flint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4 229 229.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie