Petra Vervuurt
Petra Vervuurt iris den Boestert

Nieuw in Amersfoort: Theta Healing

16 februari 2020 om 11:48 Nieuws Deel je nieuws

Amersfoort, 12 februari – Onlangs heeft Petra Vervuurt in Amersfoort een theta healing praktijk geopend onder de naam Theta Healing Finity. Na meer dan twintig jaar werkzaam te zijn geweest als natuurgeneeskundig therapeut (onder meer in shiatsu – een japanse drukpunt-massagetechniek) gaat zij zich nu toeleggen op het geven van individuele sessies, personal coaching en trainingen in theta healing.

 

Theta healing is een techniek die wordt ingezet om het gedragseffect van (onbewuste) negatieve overtuigingen, gewoontes, beperkingen en blokkades te neutraliseren. 

Negatieve overtuigingen worden daarmee omgezet in positieve en staan daardoor niet meer in de weg van ons dagelijks handelen en het realiseren van persoonlijke doelen.


Deze techniek wordt wereldwijd succesvol toegepast door gecertificeerde healers; er is dus geen sprake van een experimentele of 'vage' aanpak. In deze aanpak blijft de klant 'in control' en ervaart deze direct een tastbaar resultaat, dat vaak al na één individuele sessie wordt behaald.
 

Theta healing kan daarmee zowel het praktische antwoord zijn voor diepgaande levensvragen, als ook voor hele concrete gedragsbelemmeringen in het dagelijkse leven en is in te zetten voor alle doelgroepen en leeftijden.

 

Nadere informatie over deze techniek vindt u op www.theta-finity.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie