Banner workshop
Banner workshop Master Sha Tao Center

Soul, heart, mind, body, health and welness workshop

11 februari 2020 om 17:10 Evenementen Deel je nieuws

Ervaar een leven in gezondheid, vrijheid en vreugde.

Ben je op zoek naar gezondheid, geluk en succes in je leven? Zoek je een oplossing voor klachten, zoals stress, angst, burn-out, depressie of andere (chronische) aandoeningen? Voel je het verlangen om meer uit het leven te halen? En wil je jouw potentieel tot volle bloei laten komen? Soul Mind Body Health & Wellness is er voor JOU. Leer eenvoudige, krachtige technieken om jezelf in alle aspecten van het leven te versterken. Kom tot bloei met bijzondere meditaties en ontvang diepgaande healing en inzichten

Deze workshop is voor jou als …

Je op zoek bent naar gezondheid, geluk en succes in je dagelijks leven.
Je zelf al gezondheidsoefeningen of meditatie toepast voor je gezondheid en/of ontwikkeling, maar je meer vooruitgang wilt boeken.
Je je inzet voor het welzijn van anderen en op zoek bent naar aanvullende mogelijkheden om jouw hulpverlening of diensten te versterken, persoonlijk, met groepen of op afstand.
Je een verschil wilt maken in het leven van je familie, vrienden, dierbaren, anderen en ook om liefde, vrede en harmonie in je gemeenschap, land en wereld tot stand te brengen.
Je de beste versie van jezelf wilt worden, je grootste potentieel wilt bereiken in je ziel, hart, geest en lichaam en anderen werkelijk wilt helpen om optimale gezondheid, geluk en succes te kunnen ervaren.

De lesdagen zijn:

Zaterdag 29 februari en zondag 1 maart 2020 van 10.00 tot 20.00 uur.

Deelname

Deelname is 110 euro, herhalers kunnen meedoen voor 55 euro.

Opgeven:
http://soulfulnessnederland.nl/event/soul-mind-body-health-wellness-4/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie