Poep & ZOO voorjaarsvakantie
Poep & ZOO voorjaarsvakantie Dierenpark Amersfoort

Poepnaam? Kom gratis naar DierenPark Amersfoort

11 februari 2020 om 11:18 Evenementen Deel je nieuws

Meneer Vollebroek, mevrouw Hol … Op zaterdag 15 februari mag iedereen met een poep-gerelateerde achternaam gratis naar DierenPark Amersfoort. “Zo beginnen we de voorjaarsvakantie met een passende grote boodschap”, vertelt projectleider Hylke Steggerda. “De hele vakantie duik je namelijk in de wereld van de drol tijdens het programma Poep & ZOO.”

Wist je dat een luiaard maar één keer in de week poept? En een tijger zijn ontlasting liever in het water doet? In de Amersfoortse dierentuin worden elke dag honderden kilo’s gepoept en dat is voor het park de reden om over dit stinkende onderwerp te vertellen. ‘‘Poep klinkt misschien een beetje vies, maar er is veel over te vertellen”, vertelt Hylke. “Jonge bezoekers kunnen met de professor energie opwekken in het Grote Poep-laboratorium, bijzondere schijtfeitjes in de toiletpotten ontdekken en letterlijk met hun handen in de drollen tijdens het poeppluizen.”

‘‘Niet iedereen is misschien altijd even blij met een achternaam met een luchtje eraan, maar bij ons hebben deze mensen juist geluk’’, vertelt de projectleider. “De hele voorjaarsvakantie kun je een hoop doen in DierenPark Amersfoort.’’ Bezoekers met een poep-gerelateerde achternaam mogen op vertoon van geldige legitimatie op zaterdag 15 februari gratis naar Poep & Zoo in DierenPark Amersfoort.

Indische neushoorn DierenPark Amersfoort
Billen van de mantelbavianen
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie