Compleet andere ervaring
Compleet andere ervaring Eigen foto

McDonald's Amersfoort De Wieken geeft lovebirds een unieke kans op Valentijnsdag

10 februari 2020 om 12:33 Evenementen Deel je nieuws

Aankomende vrijdag is het alweer de 14e van februari en dan snijden we de dag van de liefde aan. De McDonald’s aan de Wiekenweg in Amersfoort geeft een select aantal lovebirds een geweldige mogelijkheid. Luxe uit eten in hun meest geliefde restaurant.

Allicht denk je dan niet meteen aan McDonald’s maar juist dat maakt de actie zo bijzonder. Nadat de organisatie achter dit restaurant in de voorgaande jaren wel vaker een dergelijk diner organiseerde in bijvoorbeeld de McDonald’s in het centrum strijkt de ludieke actie nu neer in de nieuwste vestiging. De bovenste verdieping van het restaurant wordt omgetoverd tot een heus sterren restaurant. De tafels worden met tafellinnen bedekt en volledig in Valentijns sferen aangekleed. De verlichting gaat uit en maakt plaats voor sfeervol kaarslicht. De stelletjes worden aan tafel bediend door enkele gastvrouwen. De bestelde burgers en frietjes worden netjes op bord geserveerd en de frisdrank, die wordt gedronken vanuit een wijnglas. Overigens kunnen de geliefden hun producten bestellen vanaf een speciaal voor deze gelegenheid gemaakte menukaart welke ze na het diner mogen meenemen als leuk aandenken. Alsof alles nog niet bijzonder genoeg is heeft het restaurant ook nog een harp speelster geregeld welke gedurende het hele diner de ruimte zal voorzien van romantische klanken!

De actie is vorige week via facebook gecommuniceerd en ging meteen door het dak. Op het moment van publiceren is dit bericht ruim 60.000 keer bekeken en zijn er maar liefst 1300 reacties op gekomen. Contact met het restaurant leert ons dat ze nu al zo’n 300 aanmeldingen hebben voor het Valentijns diner, veel meer dan ze kunnen herbergen. Met recht een gigantisch succes dus. Het diner vangt aankomende vrijdag om 19:00 aan in de nieuwste vestiging van McDonald’s.

Ziet er toch goed uit
Luxe tafel
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie