Vegro organiseert gratis kennisevenement over werk- en privébalans in de zorg

7 februari 2020 om 10:31 Evenementen Deel je nieuws

Als antwoord op de hoge werkdruk in de zorg, grote personeelstekorten en de eerste landelijke staking, organiseert Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen op maandag 9 maart het kennisevenement Werk-privébalans: Regisseur van je eigen leven. Het evenement wordt speciaal voor zorgprofessionals georganiseerd in de Vegro Thuiszorgwinkel Utrecht.

 

“Leefstijl gaat over zoveel meer dan goede voeding en gezond bewegen; het gaat over het vermogen om je eigen koers te varen in een goede balans. Ieder mens heeft behoefte om regie te voeren over zijn eigen leven,” geeft De Leefstijl Academie aan. Tijdens het evenement geeft De Leefstijl Academie praktische tips om de regie over je eigen leven te herpakken.

 

Naast de lezing van De Leefstijl Academie staat er een workshop mindfulness op het programma. Een mindfulness moment tijdens werktijd kan namelijk helpen om stress te verminderen en effectiviteit te verhogen. Daarnaast wordt er een demonstratie gegeven over handige hulpmiddelen die de fysieke belasting van zorgprofessionals verminderen.

 

De avond begint om 17.30 uur en eindigt om 19.30 uur. Er staan gratis hapjes en drankjes klaar. Gratis kaarten voor het evenement zijn te bestellen via www.vegro.nl/winkelevenementen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie