RiffOff Soest
RiffOff Soest RiffOff

RiffOff, het tofste jeugdpopkoor van Nederland komt naar Soest en jij kunt erbij zijn!

6 februari 2020 om 23:50 Muziek Deel je nieuws

RiffOff is het tofste jeugdpopkoor van Nederland en start vanaf 1 maart ook in Soest.
RiffOff Soest zal wekelijks, onder leiding van Tamara van Esch, gaan repeteren op de dinsdagavond in Artishock, Cultureel Podium Soest en iedereen tussen de 4 en 18 jaar die van zingen houdt kan zich aanmelden.

RiffOff is voor iedereen tussen de 4 en 18 jaar die van zingen en top40/popmuziek houdt! RiffOff heeft als doel zoveel mogelijk kids en jongeren, in het hele land, kwalitatief goed en met heel veel plezier, samen te laten zingen.
RiffOff zingt met jeugd meerstemmig recente top40/popmuziek en werkt met enthousiaste, ervaren en professionele zangcoaches. Er is veel aandacht voor stemtechniek en presentatie. RiffOff coaches werken met een speciaal ontwikkelde lesmethode waarin, naast samen zingen, ook ruimte is voor solozang.
Er wordt wekelijks in verschillende leeftijdsgroepen gerepeteerd. Deze treden soms samen en soms apart op. Landelijk komen er steeds meer RiffOff koren bij!

RiffOff jeugdpopkoren is opgericht door de makers van Zinge!  
Jeugdpopkoor Zinge!, uit Hendrik Ido Ambacht, is al 6 jaar een groot succes en niet alleen in de wijde regio, maar zelfs binnen geheel zingend Nederland een begrip. Bijna 150 kids tussen de 4 en 18 jaar repeteren wekelijks, doen mee aan festivals en treden door het hele land op. Met regelmaat vallen de oudste groepen in de prijzen omdat ze opvallen door hun hippe uitstraling, hun toffe energie en door de opvallende repertoirekeuze; namelijk top40 muziek van nu! 

Op zondag 1 maart is er een gratis open workshop voor iedereen die tussen de 4 en 18 jaar is, van zingen houdt, samen met leeftijdsgenootjes recente Top40muziek wil zingen en samen op het podium wil gaan knallen. 

Dus; Ben jij tussen de 4 en 18 jaar oud? Hou je van top40 muziek én van zingen? Kom dan kijken of zingen bij het tofste jeugdpopkoor in de regio ook iets voor jou is!

Meld je snel aan voor de gratis open workshop op 1 maart via www.riffoff.nl en dan zien we jou daar!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie