Duistere verhalen over nachtelijk Amersfoort
Duistere verhalen over nachtelijk Amersfoort Amersfoortse Gidsen

Love Run langs stadspoorten, vestingmuren en stadswallen

5 februari 2020 om 09:22 Evenementen

AMERSFOORT Op 13 februari wordt een 'Love Run' gehouden in Amersfoort. Deze 'fun run' volgt een route over de vestingmuren en door het oude centrum van Amersfoort en geeft zo de schoonheid van de stad weer.

Amersfoort is in de afgelopen jaren tot een grote stad gegroeid, maar er is nog heel wat van de oude vesting overgebleven: stadspoorten, vestingmuren en een deel van de stadswallen. De route van de Love Run zal een deel van deze bijzondere plekken in de stad aandoen.

Het traject heeft een lengte van 5 kilometer, waardoor de Love Run toegankelijk is voor ieder type hardloper. Deelnemers kunnen als stel meelopen of als single en kunnen deze avond zelfs aan een blind date gekoppeld worden. Vanaf 19.00 uur opent het evenemententerrein op het Sint Jorisplein, vanwaar de Love Run om 20.30 uur van start gaat en even later onder warm onthaal eindigt bij de finish op dezelfde locatie. Het evenement duurt tot 22.00 uur. 

De Love Run is open voor iedereen en niet leeftijdsgebonden. Inschrijven kan via www.loverunamersfoort.nl. Elke deelnemer ontvangt een persoonlijk startnummer, een medaille en een flesje water. Een hardloopshirt is tegen extra bijdrage via de website te bestellen.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie