Eerste GP-toernooi 'tien over rood' van biljartclub 't Houteveen

4 februari 2020 om 13:31 Overig Deel je nieuws

Biljartclub 't Houteveen-Hooglanderveen organiseert samen met de Dissel feestelijk & zakelijk,  het eerste      GP toernooi "tien over rood". Van donderdagavond 12 maart t/m zaterdag 14 maart a.s. zal de Dissel bol staan van spanning en sensatie, terwijl GEZELLIGHEID en PLEZIER bovenaan zal staan. Het toernooi is bedoeld voor jong en oud vrouwen en mannen die graag willen en kunnen biljarten.

De opening van het toernooi op donderdagavond 18.45 uur zal door onze beste Nederlandse biljarster, de Nijkerkse Therese Klompenhouwer worden verricht. Therese is "THE QUEEN" van het DRIEBANDEN, vier keer wereldkampioen en de huidige Nr. 1 op de wereldranglijst. Ze verdfiend het dan ook dat wij als biljarters en toeschouwers haar een warm onthaal geven. Voor muzikale omlijsting zullen de Turfstampers zorgen en een ere haag zal worden gevormd door de biljarters van biljartclub 't Houteveen.

s.v.p.foto Therese plaatsen en sfeer foto Biljartclub

Kortom, van 12 t/m 14 maart a.s. zal er 's avonds vanaf 19.00 uur tot 23.00 uur veel strijd worden geleverd en de nobele biljartsport intensief worden beoefend. De Dissel zal tijdens het GP toernooi eern ontmoetingsplaats zijn... een waar "biljart-paleis".

De halve finale en finale zullen worden gespeeld op zaterdagemiddag vanaf 16.00 uur wij hopen dat vele toeschouwers de finale zullen bijwonen, genieten en plezier beleven van de biljartsport. Door medewerking van vele lokale en regionale sponsors is de prijzenpot royaal en met schitterende prijzen gevuld. Het is dan ook verstandig u snel in te schrijven want..........vol=vol.

Inschrijving via :                                          adri.lodeweges@planet.nl.                     steijger@hooglanderveen.net                             Inschrijfgeld : € 7,50

Tot ziens aan het groene laken.

de Organisatie GP toernooi "tien over rood"                    Jan Tijmense, Adri Lodeweges, Chris Steijger (Biljartclub) Astrid de Vré (de Dissel)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie