Afbeelding
Toms

De leukste toms voor het komende zomerseizoen

3 februari 2020 om 16:24 Partnercontent

Terwijl we nog midden in het winterseizoen zitten worden de nieuwe zomercollecties al gepresenteerd. Speciaal voor jou heb ik de leukste toms voor het komende zomerseizoen op een rijtje gezet.

Bij het merk Toms denk je aan de zomer. Dit populaire merk produceert al een aantal jaren leuke en mooie zomerschoenen. De schoenen zijn te herkennen aan de onderkant, die een stroachtige look heeft. En wat dit merk extra leuk maakt: voor elk paar wat zij verkopen doneren ze een paar schoenen aan kind in nood. Zo koop je leuke schoenen voor jezelf en help je een ander ook!

TOMS Alpargata Nubuck
Deze leuke schoenen zijn nog van het vorige schoenen, maar zijn ook voor dit seizoen een musthave. De schoenen zijn gemaakt van nubuck. De zool van de schoen is van rubber en het voetbed is uitneembaar. De schoenen zijn geel van kleur en verkrijgbaar in de maten 36,5 tot en met 41. En deze schoenen zijn momenteel afgeprijsd bij The Little Green Bag. Klik hier om de Toms Alpargata Nubuck te bekijken.

TOMS Alpargata Canvas
Deze klassieke Alpargata van Toms is gemaakt van canvas. Met deze luchtige schoenen kan de zomer beginnen. De zool is van rubber gemaakt en de voering van textiel. Het voetbed van de toms is uitneembaar. De espadrilles zijn verkrijgbaar in de maten 36,5 tot en met 41. Bij het bestellen van de schoenen kun je kiezen uit de kleuren donkergroen en donkerblauw. Klik hier om de Toms Alpargata Canvas te bekijken.

TOMS For One Another Tote
De For One Another Tote is een alledaagse tas, maar is vooral handig voor stranddagen. De tas is gemaakt van washed canvas. Voorop de tas staat een opvallende tekst "For one, Another". De tas is ruim en biedt genoeg ruimte voor je spullen. Je kunt de tas van vorm veranderen, dit kan middels een clip aan de binnenzijde. De tas is B 54.5 x H 37 x D 18 cm groot. De tas heeft de kleur "neutral".

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie