Nathan van Dommelen poseert bij de Citroën C1 die nu aantrekkelijker is dan ooit!
Nathan van Dommelen poseert bij de Citroën C1 die nu aantrekkelijker is dan ooit! Jan Cees Dulon Barre

Unieke privatelease actie op alle Citroën C1-voorraadmodellen

3 februari 2020 om 14:56 Winkels Deel je nieuws

Emerpark introduceert een unieke actie op speciaal geselecteerde voorraadmodellen van de Citroën C1. Deze compacte en populaire Citroën blinkt uit in gebruiksgemak en lage kosten. Maar bij Emerpark in Amersfoort en Hilversum wordt de C1 nog aantrekkelijker. Wie nu besluit om een Citroën C1 met private lease aan te schaffen, betaalt de eerste 12 maanden slechts € 175,-* per maand!

Uniek laag private lease tarief vanaf slechts € 175,- per maand


Ben je dus op zoek naar een compacte, zuinige stadsauto voor het scherpste private lease tarief in de markt? Dan zit je bij Emerpark goed met de complete Citroën C1 Feel 1.0 5 deurs. Je herkent hem aan de frisse witte kleur, chique donkergrijze metallic lak of de statige zwarte metallic lak. Compleet is ‘ie zeker met LED-dagrijverlichting, airconditioning, vijf deuren met centrale deurvergrendeling, bluetooth carkit, elektrische ramen, stuurbekrachtiging en nog veel meer.

Unieke aanbieding bij Emerpark Citroën

Met deze aanbieding rijd je de eerste 12 maanden voor een vanafprijs van maar € 175,- per maand. Daarna betaal het je reguliere tarief van € 225,- per maand. Je krijgt dus 12 x 50 = € 600,-korting bij Citroën Emerpark! Snel profiteren? Binnen 14 dagen rij je in je nieuwe Citroën C1. Kijk snel op uniekeactie.nl en vraag een offerte aan. U bent uiteraard ook van harte welkom in de showroom van Emerpark aan de Hanzeboulevard in Amersfoort.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie