Afbeelding
Gemeente Amersfoort

Gemeente wil met Soesterkwartier in gesprek over 'uniek stuk groen'

3 februari 2020 om 12:10 Natuur en milieu

AMERSFOORT Een uniek stuk groen, zo noemt de gemeente het gebied langs de Dollardstraat, Vreeland, Larixstraat en Enk in de wijk Soesterkwartier. Om dit uniek te laten blijven, wordt nu gevraagd naar ideeën over de invulling van dit 2,4 kilometer lange gebied. 

door Jeroen van der Veer

Momenteel zitten er in het groengebied meerdere sleeptuinen gevestigd, volkstuintjes, (sport)verenigingen en wandelpaden. Om over de toekomst van dit stukje Soesterkwartier te spreken, wil de gemeente met omwonenden in gesprek. 

Dit zal gebeuren in de maand februari, waarin de gemeente drie momenten heeft ingepland. Zo zal er op woensdag 5 februari tussen 19.30 - 21.30 uur bij Speeltuinvereniging De Rivierenwijk (Dollardstraat 119) gesproken worden over het gebied tussen de Twentseweg en Merwedestraat.

Op dinsdag 11 februari tussen 19.30 en 21.30 uur wordt er in woonzorgcentrum De Puntenburg (Puntenburgerlaan 100)  gesproken over het gebied tussen Merwedestraat en Noordewierweg.

Het laatste stukje, dat tussen de Enk en de Twentseweg, zal onderwerp van gesprek zijn op woensdag 19 februari tussen 19.30 - 21.30 uur bij Lyvore De Plataan (Plataanstraat 18).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie