Energetic
Energetic Barry Bobeldijk

Dance Centre Amersfoort valt in de prijzen

2 februari 2020 om 20:10 Overig Deel je nieuws

Zaterdag 1 februari was een vruchtbare dag voor de dansers van Dance Centre Amersfoort. Bij verschillende danswedstrijden werden al goede resultaten geboekt door alle teams, duo's en individuele dansers. Afgelopen zaterdag waren al onze Jazz en HipHop teams bij Check it Art in Barneveld aanwezig en werd er deelgenomen in de disciplines Jazz, Showdance en HipHop. 

De jongste HipHop team BeatMinorz behaalden een prachtige eerste plaats in de categorie t/m 12 jaar. Energetic en Mission One haalde een geweldige tweede plaats in de categorie HipHop 13-17 jaar en 18+ jaar. Soliste Fleur wist de eerste prijs binnen te slepen met haar HipHop solo, super trots. 

Ook bij de jazz dansers zijn er mooie prijzen behaald. InMotion behaalde een mooie 3de prijs met zowel hun Showdance als Jazzdance act in de leeftijd t/m 12 jaar. Funky Steps mocht met de tweede prijs naar huis voor hun Showdance act t/m 17 jaar. Soliste Lieke was enorm blij met haar 2de plaats, en terecht. Vandaag was ook de eerste wedstrijd voor onze nieuwe modern wedstrijdgroep Intensity! helaas vielen ze vandaag net buiten de prijzen, maar voor de eerste keer hebben ze het ook super goed gedaan. De Amersfoortse Dansstudio kijkt vol trots en tevredenheid terug op de behaalde resultaten!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie