Olifantenbillen
Olifantenbillen DierenPark Amersfoort

Duik in de wereld van de drol in DierenPark Amersfoort

29 januari 2020 om 10:32 Evenementen Deel je nieuws

Drollen, scheten, flatsen … De dieren in DierenPark Amersfoort poepen wat af en daar valt veel over te vertellen. “De hele voorjaarsvakantie duiken jonge bezoekers in de wereld van de drol tijdens het speciale evenement Poep & ZOO”, vertelt projectleider Hylke Steggerda. “Met dit indoor programma kunnen kinderen een hoop doen in ons park.”

Bezoekers ontdekken dat poep in de dierenwereld verrassend nuttig kan zijn. “Dieren kunnen hun ontlasting gebruiken om vrouwtjes te imponeren en je kunt aan de poep zien hoe gezond een dier is”, aldus Hylke. “Dit en nog veel meer kom je te weten over poep. Deze voorjaarsvakantie ontdek je allerlei schijtfeitjes en kun je de professor helpen met zijn uitvinding in het Grote Poep-laboratorium. Ook kunnen kinderen komen poeppluizen en hun neus eens dieper steken in de olifantenpoep.”

Het evenement Poep & ZOO vindt plaats in de voorjaarsvakantie, van 15 februari t/m 1 maart. “Het programma is binnen, dus de ouders kunnen lekker opwarmen met een warme drank terwijl de kinderen in de wereld van de drol duiken”, vertelt de projectleider. Poep & ZOO is gratis voor iedereen die een bezoekje brengt aan DierenPark Amersfoort deze voorjaarsvakantie.

Poep & ZOO - scheetorgel
Poep & ZOO DierenPark Amersfoort
Poep & ZOO in DierenPark Amersfoort
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie