Een presentatie over blaasinstrumenten van één van de deelnemers
Een presentatie over blaasinstrumenten van één van de deelnemers VeravanBrakel

Niet studeren, wél leerzaam en gezellig: SeniorStudieKringen

27 januari 2020 om 17:05 Maatschappelijk Deel je nieuws

Elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen en nieuwe dingen ontdekken. In een gezellige en ontspannen sfeer komen deelnemers aan de SeniorStudieKringen Amersfoort twee keer in de maand bij elkaar. Zo houden ze de geest actief en het brein fit. In het rondje actualiteiten kiest ieder voor een eigen onderwerp dat is opgevallen in het nieuws. Dat levert vaak mooie en boeiende gesprekken op. In het tweede uur geeft een deelnemer een presentatie over iets dat hem of haar na aan het hart ligt. In de bestaande studiekringen heeft dat al tot veel mooie presentaties geleid. De onderwerpen zijn heel divers. Presentatievrees is niet nodig. Een vertelling houden vanuit de stoel kan ook. Liever een verhaal met beelden en een PowerPoint? Ook prima!  

De SeniorStudieKringen komen bij elkaar op dinsdagmorgen. In het Eemhuis bij Scholen in de Kunst op de eerste en derde dinsdag van de maand van 10.00 - 12.00 uur. In het St.Pieters en Bloklands Gasthuis elke tweede en vierde dinsdag van de maand van 10.30 - 12.00 uur. 
Belangstelling? U bent van harte uitgenodigd. Ook mannen zijn van harte welkom, we zijn géén leesclub of praatgroep. Juist de diversiteit levert veel mooie presentaties en gesprekken op. We respecteren elkaars mening en kiezen graag voor de dialoog als gespreksvorm. Aanmelden of meer informatie via: seniorstudiekringenafoort@gmail.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie