Muidhond
Muidhond De Lieve Vrouw

Filmprogramma De Lieve Vrouw do 30 jan t/m wo 5 feb

27 januari 2020 om 16:17 Film Deel je nieuws

PREMIÈRES & NIEUW

MUIDHOND | PATRICE TOYE

Deze ontroerende docu over een brief van een Syrische moeder aan haar babydochter Sama raakt je als een mokerslag en laat je niet meer los. Winnaar Beste Documentaire in Cannes en genomineerd voor een Oscar.

THE WHISTLERS | CORNELIU PORUMBOIU

Hitchcockiaanse thriller over politieagent Cristi, zo corrupt als een Roemeense agent maar kan zijn, die in de nesten zit. Zowel de politie als de criminelen met wie hij werkt, ruiken onraad.

TRUFFEL LIEFDE | JASCHA DE WILDE, BEN HENDRIKS

In deze lekkere docu speelt de ‘zwarte diamant’ oftwel: de zwarte truffel de hoofdrol. Sterrenkoks, foodies, jagers en stropers gaan er (soms letterlijk) voor op de knieën.

SPECIALS

ROYAL OPERA HOUSE

VR 31 JAN 12.00 UUR

DOORNROOSJE (ENCORE)

DIRIGENT: SIMON HEWETT

Schitterende dans, betoverende muziek van Tsjaikovski en fonkelende kostuums: dit ballet weet gegarandeerd elke toeschouwer te betoveren! Op een groot scherm en met professioneel Dolby 7.1 geluid.

THE BEST OF IDFA ON TOUR

ZO 2 FEB 12.30 UUR

DIVERSE DOCUMENTAIRES

Bekijk bij ons de hele middag de beste docu's van het afgelopen International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA) van 2019. Eet je tussendoor ook een hapje mee? We draaien de films: ‘In a Whisper’, ‘Voorspel’, ‘Sunless Shadows’ & ‘Collectiv’. 

> Bekijk het hele filmprogramma op www.lievevrouw.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie