De presentatoren deden hun best om geld in te zamelen voor het goede doel.
De presentatoren deden hun best om geld in te zamelen voor het goede doel. Rinus van Denderen

Amersfoort centraal in nationale TV-actie SOS Koala

25 januari 2020 om 13:30 Maatschappelijk

AMERSFOORT Het was vanmorgen nog niet erg druk op de Hof, maar acteur Niek Roozen en presentatoren Annemar Zwart, Tim Senders en Janouk Kelderman deden desondanks hun best om zoveel mogelijk geld in te zamelen.  Dit deden ze voor de nationale TV-actie SOS Koala. De start van deze actie was in Amersfoort. Bekijk ook de video onderaan dit bericht. 

Ze probeerden spulletjes te verkopen en gingen rond met de collectebus. Als de marktbezoekers geen contant geld bij zich hadden, dan was dat geen probleem. Betalen kon namelijk ook middels een 'tikkie'.  Ook de marktkraamhouders deden een duit in het zakje en niet alleen in de collectebus. Ze boden ook bloemen, kibbeling en broodjes etc aan om aan de mensen te verkopen voor het goede doel. En wilde men geen 100 euro geven voor een bos bloemen, dan was het ook goed als een enkele bloem af werd genomen. Als er maar een donatie werd gedaan.

Meer informatie over de noodactie: www.wwf.nl/soskoala

Zapp Your Planet is een jaarlijkse actie van NPO Zapp om kinderen bewuster te laten opgroeien. In eerdere edities werd aandacht gevraagd voor bedreigde diersoorten zoals haaien, orang-oetans en olifanten. Nu vraagt Zapp Your Planet aandacht voor de wilde dieren in Australië die al maanden getroffen worden door de hevigste bosbranden uit hun geschiedenis.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie