Duo Akuo speelt zondag 2 februari in De Observant.
Duo Akuo speelt zondag 2 februari in De Observant. Duo Akuo

Duo Akuo speelt ontbijtconcert in De Observant

22 januari 2020 om 15:22 Muziek Deel je nieuws

Op zondag 2 februari om 9.30 uur speelt Duo Akuo een ontbijtconcert in De Observant. Onder het genot van een uitgebreid ontbijt kan het publiek luisteren naar violiste Ella van der Mespel en pianist Orestis Dimitriadis. Op het programma staan o.a. werken van Bach, Mozart en Tsjaikovski.

Duo Akuo bestaat uit de Nederlands/Nieuw-Zeelandse violiste Ella van der Mespel en de Griekse pianist Orestis Dimitriadis. Tijdens hun studie aan het Utrechts Conservatorium begonnen ze in 2012 met samenspelen. Het duo speelt toegankelijke programma’s voor een breed publiek.

Ella van der Mespel (1991) is geboren en getogen in Nieuw Zeeland, waar ze reeds jong in verschillende orkesten speelde. In 2011 verhuisde Ella naar Nederland en in 2017 won zij de tweede prijs in de competitie Prix d’Harmonie en ook de publieksprijs. Ella studeerde respectievelijk bachelor en master aan de conservatoria van Utrecht en Rotterdam. Zij heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig violiste die ook op jazzpodia actief is.

Orestis Dimitriadis (1986) studeerde aan de conservatoria van Thessaloniki en Utrecht, waar hij bij Martijn van den Hoek zijn bachelor behaalde. Orestis heeft o.m. deelgenomen aan de festivals ‘Schubert aan de Waal’ en ‘Musik Zentral’ in Bad Aussee (Oostenrijk), waar hij soleerde met de ‘Internationale Donau Philharmonie’. Orestis geeft solo recitals en kamermuziekconcerten in binnen- en buitenland.

Praktische informatie
Datum: zondag 2 februari
Tijd: 9.30 – 11.00 uur
Plaats: De Observant, Stadhuisplein 7 Amersfoort
Kosten: 15,95 (concert, inclusief ontbijt)
Reserveren noodzakelijk: observant.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie