Flyer voorstelling
Flyer voorstelling OpEnTopVrouw

Christelijke theatervoorstelling Op en Top Vrouw

22 januari 2020 om 10:26 Evenementen Deel je nieuws

De dames van Op en Top Vrouw reizen dit jaar met een nieuwe show door Nederland: CONTRAST. De show is in samenwerking met hulp- en ontwikkelingsorganisatie Dorcas. De dames zijn inmiddels geen onbekenden meer in christelijk Nederland. Ze hebben tientallen shows opgevoerd.

De nieuwe show zal gaan over tegenstellingen en overeenkomsten: als vrouw in ons eigen leven, verschillen tussen vriendinnen, maar ook in vergelijking tot andere vrouwen over de hele wereld, en niet te vergeten het contrast tussen man en vrouw. De avond zal een afwisseling zijn tussen hilariteit en serieuze liedjes. We gaan samen op zoek naar wie werkelijk de regie heeft in ons leven. 

Afgelopen april hebben de dames een aantal projecten van Dorcas, speciaal gericht op vrouwen, in Ethiopië bezocht. De ervaringen die de ze tijdens deze reis hebben opgedaan, krijgen op een ontroerende maar ook grappige manier een plek in hun voorstelling.

Op en Top Vrouw bestaat uit; Christien Blok, Gezina van den Bos en Barbara Stouwdam. Op piano begeleid door Bas Gankema. De band is voor deze show uitgebreid met een bassist en een drummer.

Zin in een avond uit met een lach en een traan? Op vrijdag 3 april 2020 spelen zij hun voorstelling in de Ontmoetingskerk in Vathorst. Nodig je vriendinnen, zussen, moeder, oma’s of collega’s uit om naar één van de shows te gaan. Kijk op opentopvrouw.nl voor het reserveren van de kaarten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie