werk van de studenten
werk van de studenten leerlingen fotoschool keistad

Open dag Fotoschool Keistad

21 januari 2020 om 14:16 Kunst Deel je nieuws

Het jaar 2020 is het jaar waarin Fotoschool Keistad haar 10-jarig bestaan viert. Op maandagavond 13 september 2010 om 19.30 uur ging de eerste les van start. Dat was een basiscursus. Men kon toen ook al een gevorderden Portret volgen of een Basiscursus 2. Gaandeweg kwamen er meer cursussen zoals Photoshop en Lightroom, Storytelling, Vormgeving én de Jaaropleiding tot professioneel fotograaf, later aangevuld met de Vakopleiding. Inmiddels is de school een begrip in Amersfoort en ver daarbuiten en zijn er honderden cursisten en studenten opgeleid door ervaren docenten die hun sporen hebben verdiend in de fotografie.

 

Kennismaken met docenten

Hoofddocent Sander Ruijg van Fotoschool Keistad vertelt: "We merken nog steeds een toenemende belangstelling voor fotografie; mensen willen enerzijds weten hoe hun camera werkt en anderzijds is er behoefte aan verdieping. Tijdens onze inloopdag mogen mensen hun mooiste foto’s meenemen. We zullen die graag beoordelen en praktische tips geven. Er is een aantal docenten aanwezig dus je kunt naar hartenlust vragen stellen. En vergeet de camera niet! We moedigen iedereen aan om foto’s in onze studio te maken.”

“ Ons lessenpakket is zodanig ingericht dat er voor iedereen wel iets bijzit. Er zijn uiteraard beginnerscursussen en cursussen voor gevorderden. Daarnaast kan men ook de verschillende opleidingen doen en zich bekwamen als (professioneel) fotograaf."

Praktische aanpak

Fotoschool Keistad staat bekend om de praktische aanpak tijdens de cursussen. Ruijg: "Natuurlijk vertellen we  graag een stukje theorie tijdens de cursussen, maar je leert het meest van gewoon te doen. Dus er is veel tijd ingeruimd om aan de slag te gaan."

 

Fotoschool Keistad zet de deuren van de twee fotostudio’s aan de Arnhemseweg 6 wagenwijd open voor belangstellenden. Iedereen is welkom op 25 januari tussen 10:00-17:00 uur.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie