Afbeelding
Roland J. Reinders

Heel Holland Bakt-winnaar Yilmaz wil zaak in Amersfoort openen

17 januari 2020 om 11:15 Winkels

AMERSFOORT De 30-jarige Anna Yilmaz gaat weg bij de Koninklijke Marine om een koffiezaak in Amersfoort te openen. Dat laat de Heel Holland Bakt-winnares aan RTV Utrecht weten.

door Jeroen van der Veer

 ,,Zo eentje waar je ook een lekker stuk taart kunt krijgen", zegt Yilmaz tegen de regionale omroep. ,,Maar ook een gezonde lunch, zodat je het stukje taart weer kunt compenseren. Daarnaast wil ik ook Turks eten gaan verkopen."

Dat betekent echter wel dat de Amersfoortse moet stoppen bij de Marine. Dit neemt ze voor lief: ,,Ik zit al tien jaar bij Defensie dus het wordt enorm schakelen. Ik heb de mazzel dat ik alles heb mogen doen bij de Marine. Ik heb er veel meegemaakt en de laatste jaren was ik leidinggevende. Dat kan weer van pas komen als ik straks personeel heb." 

Eind dit jaar hoopt Yilmaz de deuren te openen van haar eigen onderneming. Waar zij voor zichzelf gaat beginnen, is nog niet bekend. ,,Ik ben nu bezig met het schrijven van een ondernemersplan. Daarnaast volg ik nog een patisseriecursus. Ik kan natuurlijk wel taarten bakken, maar op grote schaal iets bakken gaat toch anders in z'n werk." 

In gesprek met RTV Utrecht erkent Yilmaz dat ze het toch allemaal wat spannend vindt. Zo zullen de ogen op haar gericht zijn, doordat ze het populaire televisieprogramma heeft gewonnen. ,,De verwachtingen zullen hoog zijn."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie