Afbeelding
Sint Jorisplein

Love Run op Valentijnsdag Sint Jorisplein

16 januari 2020 om 14:40 Evenementen

AMERSFOORT Valentijnsdag wordt donderdag 13 februari ingewijd met een Love Run. De start en finish is op het Sint Jorisplein. Deelnemers kunnen de 5 kilometer lange afstand als stel of als single meelopen. Maar ook samen met hun vader, moeder, opa, oma, hond of knuffel. De Love Run is onderdeel van het thema #BeYourself, de rode draad in winkelcentrum Sint Jorisplein.

Met behulp van de 'love connector' worden running partners aan elkaar gekoppeld. Dit kunnen stellen zijn die zich gezamenlijk hebben ingeschreven, of singles die op deze manier aan een blind date gekoppeld worden. De Love Run gaat over een traject van 5 kilometer, waarbij deelnemers over de vestingmuren en door het oude centrum van Amersfoort lopen. Vanaf 19.00 uur opent het evenemententerrein op het Sint Jorisplein, vanwaar de Love Run om 20.30 uur van start gaat en even later onder warm onthaal eindigt bij de finish op dezelfde locatie. Het evenement duurt tot 22.00 uur. 

FUN RUN De Love Run is open voor iedereen en niet leeftijdsgebonden. Er is ook geen tijdsregistratie, want de Love Run is een 'fun run'. Je hoeft er dus ook niet per se een geweldige conditie voor te hebben. Iedereen die zijn of haar Valentijn wil verrassen met een sportieve date is welkom. Maar ook een lief rondje door Amersfoort lopen met opa of oma, de hond of je knuffel meenemen op een bijzonder uitje, is een goede reden om in te schrijven. Singles kunnen – als ze dat willen - ter plekke worden gekoppeld aan een blind date. Inschrijven kan via www.loverunamersfoort.nl.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie