Aftellen begonnen voor jubilerend popkoor Basic & Full Color

13 januari 2020 om 14:42 Muziek Deel je nieuws

Amersfoorts popkoor Basic & Full Color heeft de smaak te pakken voor het zilveren jubileumconcert, helemaal nu per 1 januari de kaartverkoop is gestart. Op 6 juni viert het koor het 25-jarig bestaan met een jubileumconcert in de AFASzaal van Flint. "Nu de eerste kaarten zijn verkocht merk je dat iedereen er enorm naartoe leeft”, zegt Jacco Blom, lid van de jubileumcommissie van Popkoor Basic & Full Color.

Het wordt een concert met verschillende popmuziekstijlen, waarbij het koor wordt begeleid door de eigen band Multi Color. Daarnaast heeft elk nummer een bijpassende choreografie. Jacco: “Vrijwel alle ingrediënten van de show zijn bedacht door de koorleden zelf. Dat maakt het extra bijzonder.” Het jubileumconcert krijgt bovendien een Amersfoorts tintje. “We gaan iets doen rondom bekende Amersfoortse muzikanten en popartiesten. Maar wat en hoe precies dat blijft nog even een verrassing”, glimlacht Jacco.

Popkoor Basic & Full Color werd in 1995 opgericht door dirigent Paul Michèl Tijssen. Het koor trad eerder op met onder meer de 3JS en Pia Douwes. Kaarten voor het jubileumconcert in Flint zijn verkrijgbaar via de website van Popkoor Basic & Full Color: www.basicfullcolor.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie