Draadsculptuur Ballet
Draadsculptuur Ballet Keistad Evenementen

Creatieve workshop 'draadsculptuur'

9 januari 2020 om 13:16 Evenementen Deel je nieuws

Op zoek naar een creatieve én originele workshop voor 2 personen? Zaterdag 25 januari 2020 organiseerd Keistad Evenementen weer een workshop met open inschrijving. De workshop draadsculptuur maken is een leuke en stoere workshop. Ontwerp je eigen figuur in de stijl van Alberto Giacometti. Een eigenzinnige kunstenaar die surrealistische bronzen figuren maakte.

Een bronzen beeld maken is echt veel en specialistisch werk. Hoe leuk is het om in ruim 2 uur tijd een look-a-like bronzen beeldje te maken? Gezellige workshop om samen met een vriendin te doen.

Tijdens de workshop wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een draadsculptuur maakt. We hebben deze workshop getest op verschillende -niet creatieve- mensen. En het blijkt, altijd een succes. Heerlijk bezig zijn met je handen. Tijd voor een kopje koffie met wat lekkers. Onder tussen gezellig praten. Een fijne workshop waarbij je naar huis gaat met je eigen gemaakte kunstwerk. Waarbij de omgeving – en de maker zelf – zegt: wat een mooi kunstwerk, heb je dat echt zelf gemaakt?

Ben je met meer dan 10 mensen dan kan je deze workshop reserveren op een datum naar keuze. Ook zijn er diverse andere workshops te volgen zoals bonbons maken (14 februari!) of boetseren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie