Afbeelding
Kasteelbed van steigerhout

Naar bed gaan wordt een feest met een kinderbed van steigerhout!

8 januari 2020 om 09:06 Partnercontent

Bent u van plan om de kamer van uw kind te voorzien van een nieuwe uitstraling compleet met een nieuw kinderbed? Een kinderbed van steigerhout zorgt in iedere kinderkamer voor een mooie sfeer. Bij VanLonden.com vindt u het gedroomde steigerhouten kinderbed dat past bij elke woonstijl. Zo maakt u van het naar bed gaan iedere avond een groot feest.

Pronkjuweel van een kinderbed
In deze tijd zijn kinderbedden veel meer dan slechts objecten om in te slapen. Dat geldt zeker voor een kinderbed van steigerhout. In elke kinderkamer is zo'n bed een waar pronkjuweel. Deze kinderbedden krijgen door het steigerhout een eigentijdse, robuuste en stoere uitstraling. De collectie van VanLonden.com bevat kinderbedden in diverse uitvoeringen. Met een stapelbed of hoogslaper creëert u gemakkelijk meer speelruimte. Wil u kind in zijn slaapkamer ook studeren? Kies dan voor een hoogslaper voorzien van een bureau. Dat staat garant voor een fijn plekje om huiswerk te maken. De kinderbedden van VanLonden.com zijn met hun karakteristieke uitstraling een verrijking voor het interieur en bieden vanzelfsprekend ook een veilige slaapplek. Want ieder kinderbed wordt vervaardigd met sterke trappen en opstaande randen.

In een kinderbed van steigerhout is slapen een feest
Met een kinderbed van steigerhout wordt naar bed gaan iedere avond een feestje. VanLonden.com is ook zeer creatief in het bedenken van ludieke thema's. Voor kleine koninklijke meisjes zijn er prinsessenbedden in overvloed. Stoere ridders kunnen heerlijk slapen in een echt kasteelkinderbed. En welke coureur wil er nu geen welterusten zeggen vanuit zijn coole autobed? Ook de kinderbedden in de vorm van huisjes zijn enorm populair wat ook geldt voor de bedbanken en eenpersoons kinderbedden van steigerhout. Ieder kinderbed wordt geproduceerd van Douglas hout. Deze houtsoort geeft de kinderbedden een warme look en is van een goede duurzame kwaliteit. Bij VanLonden.com is de zoektocht naar het gewenste kinderbed dus altijd geslaagd!

Stoer kinderbed met extra opbergruimte
De keuze in kinderbedden is eindeloos bij VanLonden.com. Graag lichten we het steigerhouten huisjesbed Danae voor u uit. Voor kinderen is niets zo leuk als slapen in een prachtig kinderbed in de vorm van een huisje. Danae is een stoer kinderbed van steigerhout dat ook nog eens is voorzien van opbergruimte. Hier krijgen knuffels, speelgoed en boekjes van uw kind een mooi plekje. Ook is het de perfecte plek om verstoppertje te spelen en biedt het een heerlijke slaapplek voor een logeetje. Dit kinderbed heeft een trap die het mogelijk maakt om lekker de klauteren en te klimmen. Optioneel kan Danae worden uitgebreid met een echte glijbaan.

Een steigerhouten kinderbed op maat kopen
Wilt u een kinderbed van steigerhout kopen? Bij VanLonden.com kunt u die ook op maat laten maken. Op basis van uw wensen en ideeën wordt ieder gedroomd kinderbed werkelijkheid. Er wordt samen met u gekeken naar het gewenste design, naar een mooie kleurstelling en een op-en-top afwerking om het kinderbed van steigerhout helemaal af te maken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie