Afbeelding
www.pixabay.com

CDA Amersfoort start maandelijks spreekuur

7 januari 2020 om 06:12 Politiek

AMERSFOORT De CDA-fractie Amersfoort gaat beginnen met een maandelijks spreekuur. 'Vier oren en een kop koffie' heet het initiatief. ,,In de Observant zijn Amersfoorters welkom die iets te vragen of te bespreken hebben. Of het nu gaat over parkeerproblematiek, het stadhuis of een nieuwbouwwijk", aldus fractievoorzitter Micheline Paffen.

,,Raadsleden hebben ook in Amersfoort drie hoofdtaken. Ze stellen de beleidskaders, ze controleren het college van burgemeester en wethouders en ze vertegenwoordigen alle burgers van de stad. Dat laatste aspect vormt de directe aanleiding voor de bijeenkomsten in de Observant", legt Paffen uit. ,,Als CDA zijn we bij vrijwel alle bijeenkomsten in de stad. Dat is mooi, maar niet afdoende om alles te horen wat er in de stad leeft. We willen in gesprek met een ieder die daar prijs op stelt. Niet omdat we alle antwoorden hebben, maar wel omdat we willen luisteren naar wat bij onze burgers speelt in Amersfoort, Hoogland en Hooglanderveen."

De eerste bijeenkomst is woensdag 15 januari van 15.00 tot 17.00 uur, in de Observant (naast het stadhuis). Daarna iedere derde woensdag van de maand.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie