Afbeelding
GJ Floors

Voor elke beursstand het juiste beurstapijt

6 januari 2020 om 15:19 Partnercontent

Om het plaatje op een beurs compleet te maken, is professioneel beurstapijt onmisbaar. Maar met welke soort beurstapijt kunt u indruk maken op uw beursstand? Een zichtbare hoogwaardige kwaliteit is prioriteit nummer één. Ook de goede kleur die past bij de organisatie of het merk is essentieel. Een brede keuze uit een compleet assortiment soorten en kleuren beurstapijt, is dan ook een must. In de webshop van GJ Floors vindt u deze diversiteit. Zo kiest u altijd het geschikte type beurstapijt dat past bij uw stand of evenement.

Standaard tapijt Tokyo
Tokyo is het standaard soort goedkoop evenemententapijt. Desondanks geeft dit type uw stand een luxueuze look. Een pre-coat-rug, brandcoating met certificaat en een folie-laag maken onderdeel uit van de productspecificaties van Tokyo. Dit tapijt is in maar liefst 39 verschillende kleuren te verkrijgen. Ook is dit soort beurstapijt snel leverbaar! Binnen 24 uur heeft u het in huis. Als u het niet meer nodig heeft, kunt u dit product bovendien met een gerust hart afvoeren. Want Tokyo is volledig te recyclen.  

Type Dallas: luxe beurstapijt
Bent u op zoek naar het meest luxe beurstapijt in z'n soort? Kies in dat geval voor Dallas. De bovenlaag van velours geeft dit beurstapijt een extra rijke uitstraling. Dit type is standaard voorzien van een gelrug of rubberen rug, een folielaag en een brandcoating met certificaat. Onder en rondom uw beursstand zorgt de verzwaarde rug met antislip voor extra stabiliteit. Dallas is duurzaam omdat dit tapijt met gemak meerdere keren te gebruiken is. Deze variant is er in meer dan dertig verschillende kleuren.

Prettig om mee te werken
Het bevestigen en verwijderen van het beurstapijt gaat zeer gemakkelijk. Of u nu kiest voor het aanschaffen of huren van Tokyo of Dallas. Eenvoudige toebehoren zoals: bevestigingspennen, duct tape of dubbelzijdige tape zijn voldoende. Voor een mooi en egaal resultaat is er tape in bijpassende kleuren. Dit materiaal is na afloop van de beurs uiteraard weer moeiteloos van de ondergrond te verwijderen.

Actie evenemententapijt
Bent u voor een beurs, project of evenement op zoek naar een voordelige tapijtsoort? Ook dit vindt u bij GJ Floors. Ontdek onder andere: oranje evenemententapijt, blauwe, grijze, paarse, rode en gele actie evenemententapijt voor slechts €3,99 per vierkante meter! Iedere kleur is direct uit voorraad leverbaar.

Evenemententapijt huren of kopen?
Evenemententapijt huren is bij GJ Floors gewoon evenemententapijt kopen. Dit is voor sommige ondernemingen voordeliger; dat geldt in meerdere mate wanneer u het tapijt slechts één keer nodig heeft. En daarbij ontvangt u gewoon dezelfde service. Net als andere tapijt verhuurders kunnen wij uw tapijt netjes op locatie installeren en verwijderen. Wilt u het bevestigen, verwijderen, reinigen en opbergen liever uitbesteden? De aantrekkelijk geprijsde service van GJ Floors neemt dit allemaal uit handen. Maar gebruikt u het beurstapijt meerdere malen, dan is kopen een prima optie. De medewerkers van GJ Floors helpt u graag met een vrijblijvende offerte en informeert u over de voorwaarden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie