Bohemian Night 2020 - Valkengoed Wedding Fashion Amersfoort
Bohemian Night 2020 - Valkengoed Wedding Fashion Amersfoort Valkengoed Wedding Fashion Amersfoort

Bohemian Night, Brides-Sweets & Dresses Het bruidsevenement voor de stijl van nu!

4 januari 2020 om 13:42 Activiteiten Deel je nieuws

Amersfoort, 4 januari 2020 - Bohemian bruiloften zijn al enige tijd trending. Hou je van veren, schelpen en bloemen? Dan past de Bohemian stijl zeker bij jou! Niet alles hoeft meer strak georganiseerd te zijn. Juist vrijheid en een ontspannen sfeer staan centraal. Bij Valkengoed Wedding Fashion weten ze als geen ander hoe je dit aan moet pakken. Op woensdagavond 22 januari a.s. van 19.00 tot 22.00 uur organiseert Valkengoed Wedding Fashion in haar winkel aan het Prinses Julianaplein 4 in Amersfoort daarom een exclusief trouwevenement met avondvullend programma in Bohemian stijl.

Avondvullend programma

Bohemian Night - Brides, Sweets & Dresses is niet zomaar een bruidsbeurs. Niet alleen ligt de nadruk op één trending stijl. Ook het programma is verrassend en persoonlijk. Schuif na een warm welkom aan, aan een gedekte tafel en geniet van heerlijke zoete lekkernijen. Ondertussen showen verschillende modellen prachtige trouwjurken in bohemian style. Aansluitend staan onze partners in de trouwbranche voor je klaar om het plaatje compleet te maken voor jouw bohemian bruiloft. Denk hierbij aan een wedding tattoo, bruidstaarten, bruidsboeketten, visagie, styling, bruidsfotografie, trouwringen en muziek. Laat je inspireren en krijg persoonlijk advies.

Winactie Ladybird

Extra bijzonder aan deze avond is ook de winactie waaraan gasten deelnemen. Ladybird bruidsmode geeft namelijk een Bohemian jurk weg ter waarde van maar liefst €1500,-.  Het merk maakt bruidsmode voor de eigentijdse bruid, want elke bruid is uniek. En met maximaal 20 beschikbare vip kaarten voor deze bruidsbeurs is de winkans zeer groot!

Voor reserveren en meer informatie; www.valkengoed.nl  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie