Jeroen Spitzenberger en Hanne Arendzen begraven de liefde in Flint

2 januari 2020 om 11:28 Podiumkunsten Deel je nieuws

Op woensdag 29 januari is in Flint het herkenbare liefdesverhaal De liefde begraven te zien. Jeroen Spitzenberger en Hanne Arendzen spelen twee exen die door een betreurenswaardige omstandigheid noodgedwongen elkaar weer terug zien.

Het houdt ons allemaal bezig: liefde en verbondenheid, die op onvoorziene momenten en in telkens wisselende gedaantes opduiken. In het tragikomische liefdesverhaal ‘De liefde begraven’ zien twee ex-geliefden elkaar door een betreurenswaardige omstandigheid noodgedwongen terug. Hun ontmoeting duurt langer dan verwacht en haalt niet alleen fijne herinneringen, maar ook frustraties en onvervulde verlangens naar boven. Is hun liefde echt voorbij? In een even confronterend als hoopgevend gesprek komen ze tot nieuwe inzichten en doen ze een laatste poging om elkaar te bereiken.

‘De liefde begraven’ is een herkenbaar liefdesverhaal over verwachtingen, onbegrip, veiligheid, irritaties en passie tussen exen. Tekst en regie zijn van Peter de Baan, het gezicht van het tv-programma ‘De vloer op’.

Kaarten
Kaarten voor De Liefde Begraven zijn 24 uur per dag op www.flint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4 229 229.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie