Afbeelding
Gall en Gall Hoogland

Winkelruit vernield; eigenaar roept dader op zich te melden

31 december 2019 om 15:21 Overig

AMERSFOORT Een winkelruit van Gall en Gall Hoogland is in de nacht van maandag op dinsdag door een nog onbekende man vernield. Deze persoon is gefilmd en door de eigenaar van de vestiging  online geplaatst.

door Jeroen van der Veer

Rond de klok van 02.45 uur sloeg de man de ruit kapot. ,,Naast de schade en al het extra werk dat dit met zich meebrengt, kost deze actie mij ook onnodig veel geld", baalt Marco Voet op social-media. ,,De verdachte heeft de pech dat hij op meerdere camerabeelden is vastgelegd."

Op de beelden is de man duidelijk te zien, zegt Voet. Deze worden echter (nog) niet gedeeld op social-media. Voet plaatste wel twee foto's waarop kenmerken van de man te zien zijn, maar niet een foto van zijn gezicht.

,,Beelden verspreidden mag natuurlijk niet, maar iemand anders zijn eigendom vernielen mag ook niet. Ik hoop dat je jezelf meld en dat we er samen uit kunnen komen", spreekt de eigenaar tegen de nog onbekende verdachte. ,,Hier alvast beelden waarop je niet herkenbaar bent, andere duidelijke beelden gaan naar de politie als je je niet meldt."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie